Mijn vriendin is een erg grote liefhebber van de kunstwerken van Chagall. Het leek ons daarom ook een erg leuk idee om samen een dag naar een museum te gaan die kunstwerken van Chagall ten toon stelt.

Veel zoekresultaten op het internet

Toen we op het internet op zoek gingen naar een museum die kunstwerken van Chagall aanbiedt kregen we erg veel zoekresultaten. Nadat we een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken kwamen we uiteindelijk terecht op de website van het Lalique museum. De website van het museum is erg overzichtelijk en er is veel informatie op te vinden. Er is op de website erg veel informatie vermeld over de kunstwerken die het museum ten toon stelt en over de kunstenaars die deze kunstwerken hebben gemaakt. De informatie sprak ons erg aan waardoor we besloten om twee tickets te kopen voor het museum.

Ons bezoek aan het museum Lalique in Doesburg

We werden bij het museum erg vriendelijk ontvangen. De kunstwerken die er in het museum worden tentoongesteld vonden we ook erg mooi. We hebben samen een erg leuke dag gehad tijdens ons bezoek aan het Lalique museum in de Hanzestad Doesburg.

Door Redactie