Mijn moeder en ik zijn beide erg grote liefhebbers van kunst. We wilde daarom graag samen een museum bezoeken dat mooie kunst tentoonstelt. Toen we op het internet op zoek gingen kregen we erg veel zoekresultaten.

Terecht gekomen op de website van het Lalique museum 

Nadat we samen een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken kwamen we eindelijk terecht op de website van het Lalique museum. De website is super goed en overzichtelijk. Op de website is erg veel informatie te vinden over het kunstmuseum. Op de website is onder andere veel informatie te vinden over de kunstwerken die het museum tentoonstelt. Ook is er erg veel informatie te vinden over de verschillende kunstenaars die deze kunstwerken hebben gemaakt. Na het lezen van de informatie besloten we om een kijkje te nemen naar de arrangementen die het kunstmuseum aanbiedt.

De arrangementen van het Lalique museum

Het kunstmuseum biedt een aantal verschillende arrangementen aan die ons erg aanspraken. Nadat we de arrangementen met elkaar hadden vergeleken besloten we om voor het prosecco arrangement te gaan. We hebben samen een erg leuke dag gehad tijdens ons bezoek aan het Lalique kunstmuseum in Doetinchem.

Door Redactie